ONLINE CONSULTS

Door de Corona-maatregelen kan ik tijdelijk geen face-to-face consults geven. Daarom heb ik online consults via Skype georganiseerd voor mijn cliënten. Ideaal voor thuiszitters, voor mensen die niet kunnen of willen wachten tot de maatregelen weer versoepeld worden, voor een spoedconsult, voor mensen die ziek zijn en niet naar buiten mogen, etc…
 
DIT WERKT ZO:
1. Deze beginnen via Skype, zodat we elkaar ook kunnen zien.
2. We beginnen met een stukje coaching, zoals je dat gewend bent (30-35 minuten).
3. Dan sluiten we Skype af zodat ik me beter kan concenteren. En begin ik met de afstandsbehandeling (reiki, chakra, ankh, aura, …), die ongeveer 20-25 minuten duurt.
4. Daarna blijf jij nog even een 20-tal minuten liggen of rustig zitten om het ook goed te kunnen laten indalen in je fysieke lichaam.
5. Ondertussen spreek ik een spraakbericht in (Whatsapp) met wat ik heb gedaan en wat ik ben tegen gekomen.
6. Als je het goed hebt laten bezinken, mag je me nog even via een bericht op Whatsapp laten weten hoe het voor je was. Een korte terugkoppeling dus.
 
Duur: 60 minuten (met daarna 20 minuten laten indalen)
Kosten: € 70,-
 
Mijn voorkeur blijft uit gaan naar een een behandeling met fysieke aanraking: Aanraken, gezellig, concreet, fysiek aanwezig, contact en aards! Maar een energetische behandeling op afstand is ook heel makkelijk en doeltreffend. Het werkt in veel gevallen zelfs efficienter en sneller omdat er geen fysieke barriere tussen zit! En daarom is het belangrijk dat je er na even blijft liggen om het fysieke lichaam ook de tijd te geven het te laten indalen.
 
Twee belangrijke energetische wetten komen dan ter sprake: Energie gaat door tijd en ruimte heen + het fysieke lichaam is een stuk trager dan de andere lichamen (auralagen).
 
Wil je een online consult en een behandeling op afstand? Neem contact met me op via een mail naar tineke@niemandiseeneiland.nl of stuur een appje naar 0616567020.

Voor de tarieven klik hier verder.