MEDITATIE LESSEN

Elke woensdag (vanaf 28 augustus 2019) is er een meditatie bij Niemand is een eiland. Het tijdstip is van 19:30 uur tot 20:30 uur. Daarna is er nog thee voor degene die willen.

Waarom?
Omdat het fijn is om stil te worden en naar binnen te kijken. Om zo je innerlijke stem, je intuitie te kunnen onderscheiden van alle andere stemmen (van o.a. je ego). Om vanuit DOEN te kunnen groeien naar ZIJN. De meditatie bestaat uit een voorbereiding zoals ademtechniek, rek- en strechwerk of een bodyscan. Daarna gaan we visualiseren. Dit kan zijn in de vorm van een chakrameditatie, een yoganidra, een reiki of andere energetische meditatie. Hierna sluiten we af met 20 minuten (begeleid) in stilte aanwezig zijn. Het krachtige van deze volgorde is dat we eerst het lichaam tot stilstand laten komen en we ruimte maken in onze fysieke lagen. Daarna zorgen we voor de geest, voor de concentratie, voor de healing, voor de transformatie. Om te eindigen met stilte, met ZIJN, met alles wat dan nog overblijft. 

Kosten/data/locatie
– Een losse les kost € 10,- en dit mag je contant meenemen. Als je 3x geweest bent (in tijdsbestek van 6 weken) dan mag je de 4e keer gratis mee doen. De lessen zijn elke woensdag vanaf 28 augustus 2019 tot en met 18 december 2019. We gaan gewoon door in de herfstvakantie.
– De locatie is de groepsruimte van Niemand is een eiland. Het adres is Marconilaan 4C in Eindhoven. Hier vind je de routebeschrijving.
– Alle materialen zijn aanwezig: Matjes, bankjes, kussens, dekens, etc. Maar natuurlijk ben je vrij je eigen spullen mee te nemen. Doe lekker zittende kleding aan met eventueel een extra paar sloffen of sokken.

Door wie?  
De meditatie lessen worden in een beurtrol begeleid door een team van 4 mensen. Deze begeleiders zijn al langer een ‘usual suspect’ bij Niemand is een eiland: Ze zijn energetisch behandelaar/therapeut en hebben ervaring in het werken met groepen rondom energiewerk/yoga/meditatie. 

1e woensdag vd maand Diana Smit reikimaster/teacher, reikitherapeut, verpleegkundige 
2e woensdag vd maand Patricia Westerhof yogadocent, massagetherapeut, persoonlijk begeleider
3e woensdag vd maand Eefje Vangangelt reikimaster/teacher, reikitherapeut, (kinder)coach
4e woensdag vd maand Tineke Krekels eigenaar, energetisch therapeut, docent, reikimaster/teacher