REIKI 3A & 3B – MASTER & TEACHER

De derde graad wordt bij Niemand is een eiland opgesplitst in 3A en 3B, respectievelijk de mastergraad en de teachergraad. Je zet de eerste stappen in het ‘bemeesteren’ van de reiki-energie, de universele levensenergie.  

In het 3A traject leer je in (een zogenaamde master-dag) het mastersymbool en bijhorende mantra en word je ingewijd in het mastersymbool. Hieraan voorafgaand ben je ongeveer 1 jaar in een traject onder begeleiding van Tineke Krekels. Dit traject bestaat o.a. uit het assisteren tijdens de cursussen en terugkoppeling krijgen hierover. En het is de bedoeling dat je steeds meer met reiki bezig bent buiten het assisteren om. En dat het een dagelijkse verbinding wordt.

In het 3B traject ga je leren hoe je reikicursussen kan gaan geven en leer je hoe moet inwijden. Dit is een traject met grote commitment en een oprechte behoefte om teacher te worden/te zijn en duurt ongeveer 1 jaar. Je assisteert bij cursussen (alle dagdelen), je krijgt terugkoppeling hierover, een tweede masterdag en een master-map met alle ins en out over reikimaster/teacher zijn.

Het kan zijn dat deze trajecten korter of langer duren. Dit besluiten we samen hoe we deze vormgeven. Sommige mensen hebben bijvoorbeeld veel groepservaring, werken al een tijdje dagelijks met reiki of kunnen elke cursus heel intensief assisteren, dan zullen de trajecten korter zijn. En soms maakt dat de tijdsfactor en/of planning dat deze trajecten langer duren. We bekijken dit samen en vormen dit aan het persoonlijke verhaal van de master-in-opleiding.   

Wil je meer weten over de kosten of een gesprek aanvragen over mogelijk traject? Mail dan naar tineke@niemandiseeneiland.nl