THERAPEUTISCH WERKEN MET REIKI 

Deze workshop gaat over de verdieping in reiki en hoe je er therapeutisch mee kunt werken. Voor sommige reikicursisten is er een wens (na hun eerste of tweede reiki graad) naar meer therapeutische verdieping. Deze dagworkshop biedt een kennismaking met basis van therapeutisch werken met reiki. Waarbij uit wordt gegaan dat verdieping juist ontstaat door ervaring, door doen. Dus de workshop biedt vooral handvaten, beginselen, oefeningen om in jouw behandelingen steeds meer kader te ervaren. Zowel voor jezelf als voor degene die op je behandeltafel ligt.   

De onderwerpen van de workshop zijn: Hoe raak je aan, haptonomische beginselen, welke intenties gebruik je wel/niet, hoe geef je ruimte aan proces, we stippen een stukje anatomie/ziekteleer aan en de psychosomatische achtergrond, speciale handposities vanuit het basis-craniosacraal werk, belang van dialoog met cliënt, hoe leer je het niet “op te lossen” voor de ander, etc.

Halverwege de dag is het tijd voor lunch. Er zijn kleine versnaperingen en een salade aanwezig. Als je grote honger hebt dan mag je zelf wat meer eten meenemen. Je krijg een syllabus mee naar huis, naast een hoop handvaten en tips om je reikibehandelingen te verdiepen.

Als je aan de workhops wilt mee doen, dan wordt er verwacht dat je minimaal 3 maanden je reiki 1 graad hebt behaald. En het is fijn voor het proces in de groep en voor jezelf dat je diverse verschillende mensen behandeld (hebt).

Vrijdag 19 okt 11:30-17:30 uur
Locatie is Marconilaan 4C in Eindhoven (aanmelden HIER)
Kosten zijn € 90,-