SAMENWERKING & VERBINDING

Als energetisch therapeut werk ik samen met een aantal fijne, gedegen therapeuten. Zowel in de vorm van intervisies, wederzijds doorverwijzen, duobehandelingen als gezamenlijke workshops/retreats. Zo zijn er hele mooie verbindingen ontstaan.

Oefentherapie Mensendieck en craniosacraaltherapie.
Met Kim van Rens geef ik duobehandelingen cranio & energetische therapie. Deze combinatie geeft een diepe mogelijkheid om los te laten op fysiek, emotioneel en energetisch niveau. Ook gebruiken Kim en ik elkaar regelmatig als klankbord en verwijzen we clienten naar elkaar door. Samen met haar heb ik een aantal yogaretreats georganiseerd.

Osteopathie
Raisa Geurtsen is een zeer zacht voelende osteopaat. Ook met Raisa heb ik in het verleden yogaretreats georganiseerd. Raisa en ik behandelen een aantal dezelfde clienten. En dit is een meerwaarde omdat we elkaars werkwijze goed kennen en hierop in kunnen spelen bij vervolg-consults. We verwijzen dus regelmatig naar elkaar door.       

Haptotherapie & energetische therapie             
Ik ken Hanneke van Hout van de opleiding voor energetische therapie. Hanneke is zelfstandig Haptotherapeut en daarnaast werkt ze als behandelaar in een gezinsvervangend tehuis en is een kei in het werken met jongeren met gedragsproblemen. Ook is ze een kei in het energetisch werken met mensen.

Motivational Coach      
Irene Herbers van Soul Island Ibiza ben ik op mijn spirituele weg in Antwerpen tegen gekomen. Wij liepen daar samen een tijdje hetzelfde pad. Irene is een motivational guide/coach in Ibiza. Irene en ik hebben de bewustzijnstraining Be Your Own Guru ontwikkeld. Dit was een 7 daagse training in 2018 in Ibiza. 

Acupunctuur
Met Ine Verbiest (acupuncturist) heb ik een workshop ontwikkeld rondom yoganidra en acupunctuur. Een workshop die de blauwdruk (in het bewustzijn, in de facsia) activeert en je compleet reset en loslaat. Vanuit de yoganidra en yinyoga zijn er veel connecties naar de Chinese gezondheidsleer, dus een versterkende samenwerking. 

Overige intervisies & netwerken
Verder zit ik een een aantal netwerkstructuren rondom yoga in Eindhoven en heb ik hier leuke yogavrienden mogen maken, waaronder Yoga Hathi, Lotusstudio, Joy of Yoga Deurne, Yoga Soul Best, Astrid van Rens, Yoga aan de Kade. Ook heb ik elke twee maanden intervisie bij mijn oude opleiding tot energetisch therapeut. Vanuit deze intervisie zijn er doorverwijs-lijntjes ontstaan naar therapievormen als: massage, radionica, familieopstellingen, etherische oliën, paranormale therapie en orthomoleculaire geneeskunde.