RELAX & RESET: acupunctuur en yoga 

Geniet van diepe ontspanning en ervaar de ruimte om compleet in verbinding te zijn met jezelf. Een bijzondere combinatie die je meeneemt tot in de diepste kern van jezelf. Van daaruit wordt jouw unieke basis versterkt en word je zelf-herstellende vermogen geactiveerd.

We starten met een korte uitleg over Acupunctuur en hoe dit geïntegreerd zal worden in de workshop. Ook komen de overlappingen van Acupuntuur & Yoga aan bod. Daar aansluitend volgen een aantal Yin Yoga-houdingen, dit zijn houdingen met een diepe stretch die lang wordt aangehouden. Daarna worden er twee kleine acupunctuurnaaldjes geplaatst door Ine die jouw energetische blauwdruk stimuleren, waarna Tineke je meeneemt in een diepgaande Yoga Nidra (een heilzame systematische yogaslaap).

Deze workshop wordt gegeven door:
Ine von Dobschütz-Verbiest werkt al jaren met Acupunctuur en Coaching, met als doel om je klachten te verlichten en jou dichter bij jezelf te brengen. Gespecialiseerd in werken met o.a. stress, burn-out en hooggevoeligheid. Meer info over Ine: www.pinklotus.nl

Tineke Krekels is een ervaren yogadocent met een voorliefde voor Yin Yoga en de energetische werking hiervan. Daarnaast is ze Reiki- en Chakratherapeut. Gespecialiseerd in burn-out, hooggevoeligheid en verwerkingsprocessen. 

Donderdag 5 okt 19:30-21:30
Locatie is Marconilaan 4C in Eindhoven (aanmelden HIER)
Kosten zijn € 45,00