DAGWORKSHOP: energetisch werken met chakra’s

In deze workshop beginnen we met een uitleg over de chakra’s en ons energetisch systeem. Wat zijn chakra’s? Waar zitten ze? Hoe werken ze? En hoe ervaar je blokkades? We gaan voelen waar ze zitten en we maken contact met de chakra’s in ons eigen systeem. Daarna ondergaan we een chakra meditatie, zodat je je contact met deze energetische punten kunt verdiepen. Door meditatie, ademhaling en enkele houdingen in te zetten kunnen we de chakra’s stimuleren, activeren en helen. Zo brengen we ons lichaam en geest weer in balans.

In de middag gaan we lunchen. Er worden wat versnaperingen en een kleine salade voorzien. Heb je grote honger, neem dan zelf extra eten mee. 

Na de lunchpauze gaan we verder met het ontdekken van de chakra’s bij elkaar. We gaan (veilig) aanraken, voelen en ervaren wat kan helpen de chakra’s te stimuleren. We eindigen weer met het voelen in ons zelf en het harmoniseren van onze eigen chakra’s. 

Deze workshop is ideaal voor iedereen (maar vooral voor lichaamsgerichte therapeuten) die graag willen kennis maken met het chakrasysteem. Deze workshop gaat vooral over hoe je praktisch de kennis van de chakra’s kunt inzetten. Het is geen filosofisch of psychologisch verhaal dat je hier krijgt. Het gaat over voelen, ervaren, hoe werkt het voor jou en hoe werkt het voor de ander/je cliënt. En hoe kunnen we hieruit leren en deze leringen gebruiken voor de volgende keer. Aan het einde van de dag ga je naar huis met een hoop handvaten (en syllabus) die je gelijk kan inzetten. Overigens: ook de niet-therapeut kan deze handvaten voor zichzelf en de mensen om hem/haar heen inzetten.  

Za 23 juni 2018 10:00-16:00 u
Locatie is Marconilaan 4C in Eindhoven (aanmelden HIER)
Kosten zijn € 90,-