YOGA XL LESSEN

Bij Niemand is een eiland worden er ook een aantal Yoga XL Lessen gegeven, met name gericht op therapeutische Yin Yoga en Restorative Yoga. Dit zijn zachte yogavormen en geschikt voor iedereen. De houdingen worden lang aangehouden en het bindweefsel opent zich. Er wordt meer ruimte gecreëerd en meer lenigheid. De energiebanen worden gestimuleerd en stress die vast zit in het lichaam kan losgelaten worden. Yin Yoga is daarbij ook geschikt voor mensen met blessures of bepaalde beperkingen. De therapeutische achtergrond van Tineke Krekels maakt dat iedereen mee kan doen en dat de veiligheid (fysiek als emotioneel) wordt gewaarborgd.

De Yoga XL lessen  van Niemand is een eiland zijn 1 of 2 keer per maand. Ze duren twee uur en worden gecombineerd met meditatie, visualisatie, ademhaling en reiki. Er is veel persoonlijke aandacht voor je. Ook wordt er geen gebruik gemaakt van muziek, waardoor de stilte makkelijker bij je binnen kan komen. Je kunt gaan ontprikkelen en je rust hervinden: Ideaal voor hooggevoelige mensen. 

‘You are always your own best guru. Your own best teacher. The answers are always inside you.’ – Sai Baba

Bekijk hieronder de data met Yoga XL lessen. Alle lessen worden gegeven door Tineke Krekels. Je kunt je opgeven door een mailtje te sturen naar tineke@niemandiseeneiland.nl of te appen/bellen naar 0616567020.

DATUM TIJD THEMA KOSTEN
Ma 12 mrt 19:00 – 21:00 Yin & Meditatie € 20,-
Ma 26 mrt 19:00 – 21:00 Yin & Reiki € 20,-
Di 8 mei 19:00 – 21:00 Yin & Meditatie € 20,-
Ma 28 mei 19:00 – 21:00 Yin & Reiki € 20,-
Ma 18 jun 19:00 – 21:00 Yin & Meditatie € 20,-
Ma 2 juli 19:00 – 21:00 Yin & Reiki € 20,-

Yin & Meditatie > Zachte Yinyoga gecombineerd met verschillende meditatietechnieken om te ontspannen, los te laten, te herbronnen en te contempleren. Ideaal om oude stukken te bekijken, te helen en ruimte maken.

Yin & Reiki > Yinyoga met met helende adem en Reiki. Je wordt behandeld met Reiki, er wordt een veld om gecreerd met Reiki-symbolen en we duiken in een Reikimeditatie: afgestemd op een hogere frequentie ga je naar huis.