TESTIMONIALS

***
Als je hoofd zo nu en dan los komt van je lijf, is het lastig zelf weer te aarden. De Yin Yogalessen van Tineke zijn voor mij hierbij een enorme hulp: Even helemaal niets en terug naar je lichaam. Ontspanning en rust, een heerlijke ervaring elke keer weer. Met (jawel) soms ook protest van lijf en geest. Maar dit zijn mooie leermomenten. Na een jaar Yoga volgen bij Niemand is een eiland, is het verbazingwekkend dat als ik de Yogaruimte binnenkom meteen een rust ervaar. En dat is precies dat wat ik nodig heb na alle indrukken en bezigheden van de dag.

***
Al ruim 3 jaar volg ik Yogalessen bij Niemand is een eiland. Het begon voor mij allemaal in de huiskamer van Tineke. Lessen met een prettige sfeer en veel persoonlijke aandacht. Er was meteen een klik. Inmiddels huist Niemand is een eiland in een grotere studio, maar de sfeer en persoonlijke benadering zijn gebleven. Tineke is een prettig persoon.
Ze heeft enorm veel kennis van zaken die ze graag met je deelt. Houdingen worden duidelijk uitgelegd en er wordt ook regelmatig aangegeven wat de houding met je zou kunnen doen. De manier waarop ze dit uitlegt is lekker “down to earth” wat ik prettig vind. Daarnaast weet Tineke altijd wel iets voor je te verzinnen, mocht een bepaalde houding even niet mogelijk zijn. En verder is er iets in haar stem dat je rustig maakt. Wanneer Tineke begint te praten ontspant mijn lijf zich al, moet je nagaan hoe dat aan het eind van de Yogales is.

***
Gaaaaaaaaap! Zodra ik de Yogastudio van Tineke binnen stap begin ik te gapen. Dit is best bijzonder, aangezien ik het moeilijk vind om me te ontspannen. Tineke straalt een bepaalde rust uit en haar stem werkt kalmerend. Hierdoor kan ze je goed door een meditatieles en Yin Yogahoudingen begeleiden. Ik vond het altijd onzin als mensen zeiden dat ze in slaap vielen tijdens Yoga Nidra (geleide Yogameditatie) met allemaal vreemde mensen om je heen.. maar echt, het kan! Tineke past de lessen aan naar de groep die ze voor zich heeft. Ze zorgt ervoor dat haar kennis altijd up to date is door cursussen en trainingen te volgen. Ik volg nu 2,5 jaar Yogalessen bij Niemand is een eiland en ga er nog iedere week met veel plezier heen!