VEELGESTELDE VRAGEN OVER DE YOGA

V: Wat moet ik meenemen naar een Yoga XL les?
A: Qua kleding is het vooral handig dat jij je er lekker in kunt bewegen. Sportkleding is over het algemeen prima. In de winter kan het fijn zijn om warme sokken en een warme trui mee te nemen. Je mag uiteraard je eigen mat meenemen, maar alles is in de studio aanwezig, ook andere attributen.

V: Kan ik zelf bepalen welke Yoga XL lessen ik volg?
A: Ja, je bepaalt helemaal zelf wanneer je de lessen volgt. Je schrijft je per les in door een mailtje te sturen naar tineke@niemandiseeneiland.nl of te appen/bellen naar 0616567020. Er is plek voor 16 mensen in elke Yoga XL les.

V: Ik ben zwanger. Mag ik mee doen met de Yoga XL les?
A: Ja, dit is geen probleem. Meld dit aan je docent vanaf het moment dat je weet dat je zwanger bent. Sommige houdingen in yoga zijn niet verstandig om aan te nemen tijdens je zwangerschap. Dit geldt zowel vroeg in de zwangerschap als later. Je lichaam verandert veel, dus ook je yogabeoefening verandert. Dit kun je samen met de docent bespreken.

V: Heb je nog praktische tips?
A: Kom op tijd, liefst 5 minuten eerder. Draag schone, comfortabele kleding. Draag geen sieraden en horloge. Eet twee uur voor de Yoga XL les geen zware maaltijd. De studio is schoen-vrij. Deze laten we in het gangetje. Respecteer de stilte in de studio. Zorg dat je telefoon uit staat. Respecteer je grenzen en blijf dicht bij jezelf. Als voor jou iets niet goed of prettig voelt geef dat aan en doe de houding niet mee. Vraag desnoods om een alternatieve houding. Er zijn yogamatten, dekens, kussens e.d. aanwezig. Maar je mag ook je eigen mat meenemen. Als je veel transpireert, is het handig een handdoek mee te nemen.

ANTWOORD NIET GEVONDEN?
Stel je vraag per mail en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

tineke@niemandiseeneiland.nl