SUPERVISIE

De supervisiegroep is een kleine groep van 4-8 mensen die ongeveer elke 6 weken samenkomen. Er worden casussen en praktische zaken waar je tegenaan kan lopen besproken. En we zullen bepaalde veelvoorkomende thema’s in het therapeutisch werken behandelen, zoals: Hoe verdeel je je energie, hoe zorg je ervoor dat je je werk niet mee naar huis neemt, hoe blijf je bij jezelf en je eigen kracht, wat helpt om zelf goed gegrond te blijven, wanneer en hoe verwijs je door, therapeutische veiligheid, etc.        

De supervisiegroep staat open voor mensen die bij Niemand is een eiland de Reikicursussen of de energetische jaartrainingen volgen of hebben gevolgd. De groep is bedoeld voor therapeuten en coaches die een klankbord willen en een klankbord willen zijn. Belangrijk is dan dat je:
– Of een bestaande reiki- of energetische therapie praktijk hebt.               
– Of een startende reiki- of energetische therapiepraktijk hebt.
– Of een coach, massagetherapeut of andere soortig therapeut bent die graag reiki of energetische therapie meer wil integreren in je bestaande praktijk.  

De supervisie vindt elke 6 weken plaats op een doordeweekse ochtend van 10:00-12:00u. Wil je graag deelnemen, dan mag je contact opnemen met tineke@niemandiseeneiland.nl