ENERGETISCHE THERAPIE

Klachten op fysiek, emotioneel, mentaal of energetisch niveau staan nauw in verbinding met elkaar. Als er op het ene niveau een verandering plaats vindt, dan verandert het andere niveau ook. Om op een of meer niveaus genezing, heling en ontspanning te bewerkstelligen gebruikt Tineke Krekels het energetische systeem als ingang.

Ons energetisch systeem bestaat uit energiepunten, chakra’s, energiebanen, reflexzones. Onze energie zit in ons fysieke lichaam, maar zit ook daarbuiten in onze aura. Energie is hetgene dat onze fysieke, mentale en emotionele niveaus verbind. Je kunt je voorstellen dat als je een lichamelijke blessure hebt, dat dit op energetisch niveau ook een verstoring geeft. Of soms geeft een emotionele disbalans een lichamelijke reactie. Zo lopen de verschillende niveaus door elkaar en zijn ze verbonden. Door op energetische vlak de disbalans op te sporen en er iets aan te veranderen, kan er op andere vlakken weer ruimte komen. En in die ruimte kan een blessure genezen, kan een positieve gedachte ontstaan, kunnen patronen worden aangepakt en kan de emotie verwerkt worden. In de testimonials kun je lezen wat enkele anderen hebben ervaren bij Niemand is een eiland

CHAKRA  & AURA THERAPIE
Chakra’s zijn energiepunten. Deze punten verbinden ons fysieke lichaam met onze energetische lichamen (aura). De chakra’s corresponderen met lichaamsgebieden, organen en emoties en mentale overtuigingen. Ook staan de chakra’s met elkaar in verbinding. Als er zich blokkades bevinden in een chakra, dan voelen we dit direct. Tijdens een consult worden blokkades zichtbaar en kunnen worden losgelaten. De chakra’s stralen door in onze aura. En onze aura bestaat uit een aantal lagen. De meest stoffelijke laag is het fysieke lichaam. Al deze lagen bevatten informatie en werken met elkaar samen. Ook hier kan er een disbalans onstaan. 

REIKI THERAPIE
Reiki is van oorsprong een Japanse genezingsmethode waarbij universele levensenergie (ook wel prana of chi genoemd) via de handen aan een ander wordt doorgegeven. Deze extra energie geeft genezing, ontspanning en inzichten. Door de energie van reiki toe te voegen aan ons lichaam, wordt er aanspraak gemaakt op het zelfgenezings-mechanisme van ons lichaam. Energieblokkades kunnen worden opgelost en het lijf en de geest worden meer heel gemaakt.

Als je meer wilt lezen over hoe een consult in zijn werk gaat, dan kan je hier doorklikken. Als je benieuwd ben naar welke klachten kunnen worden verholpen met energetische therapie, klik dan hier.