OPLEIDING ENERGETISCHE ONTWIKKELING

Deze opleiding is al 7 jaar een zeer fijne manier om je te verdiepen in het energetisch werken. Per september 2024 starten we weer 3 nieuwe leerjaren.

Leer jezelf kennen door je energetische en spirituele lagen te (her)ontdekken en je ziel te (her)inneren. 

Deze opleiding gaat over verschillende aspecten van energetisch werken (ook wel energiewerk of energetische ontwikkeling genoemd). De kern van de opleiding is bewustzijnsontwikkeling en zielsontwikkeling/zielsherinnering. We gaan het energetisch systeem (van onszelf en dat van een ander) ontdekken, beter leren kennen en er mee leren werken.

Hoe is de emotie verbonden aan de gedachten? En hoe is deze weer verbonden aan het lichaam en hoe is dit weer verbonden aan de ziel? Daarvoor duiken we in de chakra’s, in de aura en in de organen en meridianen. Hoe werkt reïncarnatie, hoe werkt karma? We behandelen esoterische leringen die verbonden zijn aan de Ankh-energie, de therapeutische Ankh, Atlantis en oud Egypte. Hierdoor gaat de ziel zich steeds meer herinneren.                       

We gaan voelen, leren, herinneren en handelen. Er zitten theoretische stukken in de opleiding, we gaan gezamenlijke oefeningen doen. Er zijn individuele energetische oefeningen en we oefenen op elkaar, door te leren behandelen op een behandelbank. Zo leer je je eigen energetische lichaam kennen en dat van een ander. Tijdens de lessen is er altijd de vraag: wat betekent dit voor mij en voor mijn ontwikkeling?

De opleiding heeft 3 leerjaren: Een basisjaar, een verdiepend vervolgjaar en een therapeutisch eindjaar. We komen elke 2-3 weken samen en tussen de lessen in kan de opgedane informatie beter indalen en kun je oefenen met de lesstof. Hiernaast faciliteren we zogenaamde ‘meesterklassen’ voor mensen die na 3 jaar nog verder willen verdiepen, herhalen, uitwisselen en ontdekken.

De opleiding wordt gegeven door Tineke Krekels. Zij is een ervaren energetisch therapeut en reikimaster/teacher. Je kunt hier meer informatie over haar vinden. Bij alle lessen zijn Diana Smit en/of Petra Nijman aanwezig die al een paar jaar Tineke assisteren (en ook co-trainer zijn in de reikicursussen).

Meer weten over de lesthema’s van leerjaar 1 of leerjaar 2, de data & kosten of de aanmeldingsprocedure?