REIKI 1 – BEGINNERS

Deze cursus bestaat uit 4 dagdelen van 2,5 uur. Deze dagdelen zijn verspreid over een weekend of over 4 maandagavonden. De groepsgrootte is minimaal 3 personen en maximaal 6 personen. Je krijgt de 4 inwijdingen die bij de eerste graad horen, je leert alle traditionele handposities, bijhorende organen en eventuele klachten. Ook duiken we in enkele alternatieve handposities en in reiki geven aan jezelf (zelfbehandeling). Verder leer je over de reikiprincipes, over ethiek en over de do’s en don’ts. Je oefent in dit weekend veel en je mag eindeloos vragen stellen.

De cursus helpt je beter bij jezelf te blijven en je ‘persoonlijke’ energie niet te verliezen in het contact met anderen. We gaan het hebben over hoe je goed voor jezelf kan zorgen (aarden, begrenzen en je lichaamshouding) tijdens het reiki geven.

En aan het einde krijg je een certificaat en een uitgebreide handout mee naar huis. Na de cursus zijn er mogelijkheden als de reiki-ontmoetingsavonden en verdiepingscursussen om te blijven oefenen met reiki.

Een Reiki 1 Cursus vindt ongeveer 6 tot 8 keer per jaar plaats. Kijk hier verder naar de eerstvolgende data. De kosten voor de cursus zijn € 325,-