VEELGESTELDE VRAGEN OVER DE CONSULTS

V: Wat houdt een consult in?
A: Een consult vindt doorgaans plaats in mijn praktijk op de Marconilaan 4C te Eindhoven. In een eerste gesprek zullen we uitgebreid kijken naar je (hulp)vraag. En samen bespreken welke behandeling het beste voor jou zal zijn. We kijken dan naar de behandelmethoden en het aantal herhaalconsults. Tijdens het eerste consult zal er tevens een korte behandeling plaats vinden. Bij een herhaalconsult beginnen we met een kort gesprek. Daarna beginnen we met de behandeling. De behandeling vindt plaats op de behandeltafel. De behandeling duurt ongeveer drie kwartier tot een uur. Een consult duurt in totaal anderhalf uur.

V: Wat neem ik mee naar een consult?
A: Je hoeft niets mee te nemen naar een consult. Als je het prettig vindt mag je een eigen handdoek meenemen. Maar het is niet nodig. In de praktijk zijn voldoende handdoeken. 

V: Geef jij ook ontspanningsmassages?
A: Nee, dit doe ik niet. In sommige behandelingen kunnen massage-technieken aan te pas komen. Maar deze staan in kader van een therapeutische energetische behandeling. 

V: Kan mijn kind ook geholpen worden?
A: Kinderen en jongeren zijn van harte welkom. Mijn brede ervaring in het groepswerk en de pgb-begeleiding heeft mij handvatten gegeven om makkelijk met kinderen en jongeren te kunnen werken.

V: Ben ik in 1 keer geholpen of moet ik vaker terug komen?
A: Sommige mensen vinden het fijn om regelmatig een soort ‘onderhoudsbeurt’ te ondergaan. Gemiddeld genomen is dit één keer in de vier tot zes weken. Bij blessures of bij een intens emotioneel (verwerkings)proces is het gebruikelijk om een langere periode van één keer per twee weken op consult te komen.

V: Op welke dagen vinden de consults plaats?
A: Meestal zijn mijn consults op dinsdag, woensdag en donderdag. Een paar keer per maand kan je ook op maandagen en vrijdagen bij me terecht. Op dinsdag is het ook mogelijk om vroeg in de avond een afspraak te maken. 

ANTWOORD NIET GEVONDEN?
Stel je vraag per mail en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

tineke@niemandiseeneiland.nl