VEELGESTELDE VRAGEN OVER DE CONSULTS

V: Wat houdt een eerste afspraak in?
A: Een afspraak vindt plaats in mijn praktijk op de Marconilaan 4C te Eindhoven. In een (intake)gesprek zullen we uitgebreid kijken naar je (hulp)vraag. En samen bespreken welke behandeling het beste voor jou zal zijn. We kijken dan naar de behandelmethoden en het aantal herhaalconsults. In een eerste afspraak is er vaak ook tijd voor een korte energetische behandeling op de behandeltafel. 

V: Hoe zien de herhaalconsults eruit?
A: Bij een herhaalconsult beginnen we altijd met een kort coachgesprek. We hebben het over hoe het gegaan is na de vorige behandeling om inzicht te krijgen in jezelf. Daarna beginnen we met de behandeling. De behandeling vindt plaats op de behandeltafel. De behandeling zelf duurt ongeveer drie kwartier. Een consult in totaal duurt normaliter 60 minuten.

V: Op welke momenten kan ik een consult inplannen?
A:  Door de lessen die ik geef, zijn mijn vaste dagen voor consults op dinsdag en woensdag. Soms kan ik een uitzondering maken naar maandag of donderdag.

V: Wat neem ik mee naar een consult?
A: Je hoeft niets mee te nemen naar een consult. Als je het prettig vindt mag je een eigen handdoek meenemen. Maar het is niet nodig. In de praktijk zijn voldoende handdoeken. 

V: Ben ik in een paar keer geholpen of moet ik vaker terug komen?
A: De meeste cliënten komen voor een behandeltraject van ongeveer 1x per maand. Dit traject duurt vaak 6 tot 12 maanden. Bij sommige problematiek is het gebruikelijk om een korte periode 1x per twee weken te komen. En vaak zie ik dat clienten na 12 maanden komen voor een “onderhoudsbeurt” elke 2/3 maanden. Kortom: elke client, elke hulpvraag vraagt een andere frequentie van behandeling. 

V: Als ik contact opneem voor een afspraak, kan ik dan gelijk terecht?
A: Momenteel is er een wachttijd van 3 weken voor een eerste afspraak. Wel is er mogelijkheid om op de bellijst te staan, mocht er eerder een ‘uitvaller’ zijn. 

ANTWOORD NIET GEVONDEN?
Stel je vraag per mail en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

tineke@niemandiseeneiland.nl