VEELGESTELDE VRAGEN OVER DE CONSULTS

V: Wat houdt een consult in?
A: Een consult vindt doorgaans plaats in mijn praktijk op de Marconilaan 4C te Eindhoven. In een eerste gesprek zullen we uitgebreid kijken naar je (hulp)vraag. En samen bespreken welke behandeling het beste voor jou zal zijn. We kijken dan naar de behandelmethoden en het aantal herhaalconsults. Tijdens het eerste consult zal er tevens een korte behandeling plaats vinden. Bij een herhaalconsult beginnen we met een kort gesprek. Daarna beginnen we met de behandeling. De behandeling vindt plaats op de behandeltafel. De behandeling duurt ongeveer drie kwartier tot een uur. Een consult duurt normaliter anderhalf uur.

V: Wat neem ik mee naar een consult?
A: Je hoeft niets mee te nemen naar een consult. Als je het prettig vindt mag je een eigen handdoek meenemen. Maar het is niet nodig. In de praktijk zijn voldoende handdoeken. 

V: Ben ik in een paar keer geholpen of moet ik vaker terug komen?
A: De meeste cliënten komen voor een behandeltraject van ongeveer 1x per maand. Dit traject duurt vaak 6 tot 12 maanden. Bij sommige problematiek is het gebruikelijk om een korte periode 1x per twee weken te komen. En vaak zie ik dat clienten na 12 maanden komen voor een “onderhoudsbeurt” elke 2/3 maanden. Kortom: elke client, elke hulpvraag vraagt een andere frequentie van behandeling. 

V: Op welke dagen vinden de consults plaats?
A: Meestal zijn mijn consults op dinsdag, woensdag en donderdag. Een paar keer per maand kan je ook op maandagen en vrijdagen bij me terecht. Op dinsdag en donderdag is het soms mogelijk om vroeg in de avond een afspraak te maken (rond 18:00 uur).

V: Als ik contact opneem voor een eerste afspraak, kan ik dan gelijk terecht?
A: Momenteel is er een wachttijd van 3 tot 4 weken voor een eerste afspraak. Wel is er mogelijkheid om op de bellijst te staan, mocht er eerder een ‘uitvaller’ zijn. Als je eenmaal een eerste afspraak hebt, zijn de eventuele vervolgafspraken geen probleem.

V: Hoe lang duurt een consult?
A: Normaal duurt een consult 90 minuten (elke 4 tot 5 weken). Het eerste gedeelte is altijd een gesprek en coaching, daarna volgt het gedeelte van energetisch behandelen op de behandeltafel en daarna een aflsluitend gesprek. Bij meer fysieke klachten is een kort consult van 60 minuten vaak afdoende. Dan is het wel wenselijk om wekelijks of tweewekelijks langs te komen. Bij zogenaamde “onderhoudsbehandelingen” die elke 2/3 maanden vaak plaatsvinden, merk je dat er vaker gekozen wordt voor 120 minuten.

ANTWOORD NIET GEVONDEN?
Stel je vraag per mail en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

tineke@niemandiseeneiland.nl