REIKI 2 – GEVORDERDEN

Je leert in deze cursus 3 reikisymbolen, de bijhorende mantra’s en hoe je er mee aan de slag gaat. Veel aandacht gaat naar de emotionele en mentale aspecten van energie-overdracht. Ook wordt er weer veel geoefend tijdens deze dagdelen en na de cursus oefen je nog 3 weken door (i.s.m. mede-cursist).

Met volgen van de cursus en het ondergaan van de inwijdingen verdiept je verbinding met de universele levensenergie. Het is aan de ene kant een volgende (grote) stap in je eigen spirituele ontwikkeling en verantwoordelijkheid in bewustwording. Aan de andere kant leer je hoe praktisch met de symbolen en de mantra’s aan de slag kan gaan. En wat ze voor je kunnen betekenen. Het is belangrijk een eigen ervaring hierin op te bouwen vanuit het voelende hart (i.p.v. uit het hoofd).

De tweede graad van reiki bestaat uit 2 inwijdingen die verspreid worden over 2 dagdelen van 3,5 uur. De groepsgrootte is minimaal 2 personen en maximaal 6 personen. Deelname gaat in overleg: De voorwaarde is dat je minimaal 3 maanden je eerste reiki graad hebt.

Een Reiki 2 Cursus vindt 4 tot 5 keer per jaar plaats. Kijk hier verder naar de eerstvolgende data. De kosten voor de cursus zijn € 325,-