REIKI 3A & 3B – MASTER & TEACHER

De derde graad wordt bij Niemand is een eiland opgesplitst in 3A (cursus) en 3AB (traject), respectievelijk de mastergraad en de master/teachergraad. In het 3AB traject zet je stappen in het ‘bemeesteren’ van de reiki-energie, de universele levensenergie. En je leert over groepsdynamica, wat reiki-inwijdingen doen met cursisten, begeleiden van groepen, begeleiden van individuen binnen een groep, etc.  

In dit gecombineerde traject leer je in (en zogenaamde master/teacher-dag) het mastersymbool en bijhorende mantra en word je ingewijd in het mastersymbool. En leert je hoe je moet inwijden. Hieraan voorafgaand ben je ruim 1 jaar in een traject onder begeleiding van Tineke Krekels. Dit traject bestaat o.a. uit het assisteren tijdens de cursussen en terugkoppeling krijgen hierover. En het is de bedoeling dat je steeds meer met reiki bezig bent buiten het assisteren om. En dat het een dagelijkse verbinding wordt.

Dit is een traject dat vraagt om groot commitment, een oprechte behoefte om teacher te worden/te zijn en dat je al meer ervaring hebt met groepen en met reikibehandelingen geven. Het vraagt om zelfreflectie en dieper te durven kijken naar jezelf. Het duurt 1-2 jaar. Je assisteert bij cursussen (reiki 1-2-3A), je krijgt terugkoppeling hierover, 2 energetische coachingsessies, een masterdag en een master-map met alle ins en out over reikimaster/teacher zijn.

Het kan zijn dat dit traject langer duurt dan 1 jaar. We besluiten samen hoe we jouw traject vormgeven. Sommige mensen hebben bijvoorbeeld veel groepservaring, werken al een tijdje dagelijks met reiki of kunnen elke cursus heel intensief assisteren, dan zullen de trajecten korter zijn. En soms maakt dat de tijdsfactor en/of planning dat deze trajecten langer duren. We bekijken dit samen en kneden dit naar de persoonlijke behoefte van de master-in-opleiding.   

Wil je meer weten over de kosten of een gesprek aanvragen over mogelijk traject? Mail dan naar tineke@niemandiseeneiland.nl