REIKI 3A CURSUS

De derde graad wordt bij Niemand is een eiland opgesplitst in 3A (cursus) en 3AB (traject), respectievelijk de mastergraad en de master/teachergraad. In deze 3A cursus zet je de eerste stappen in het ‘bemeesteren’ van de reiki-energie, de universele levensenergie.  

In de 3A cursus leer je aan het einde van de cursus het mastersymbool en bijhorende mantra en word je ingewijd in het mastersymbool. Hieraan voorafgaand volg je 7 lessen. En we sluiten af met een oefen- en vragenles. Het zijn 9 avonden van 19:00-21:30 uur, met 2-3 weken er tussen voor integratie. Je krijgt een reiki 3A map met alle lessen en oefeningen en een dagboek om tijdens deze 4 maanden je ervaring op te kunnen schrijven.

Les 1 >>> Intentie
Les 2 >>> Tan Diems (energiepunten)
Les 3 >>> Meestvoorkomende disbalans en handposities
Les 4 >>> Reiki naar verleden/toekomst
les 5 >>> Oefen- en vragenles

Les 6 >>> Ruimtes reinigen
Les 7 >>> Reiki & dieren
Les 8 >>> Mastersymbool & inwijding
Les 9 >>> Oefen- en vragenles

Inhoud
Elke les beginnen we met een deelronde. Daarna gaan we een stuk theorie behandelen en gaan we de bijhorende oefeningen doen. Deze cursus draait veel over verdieping, reflectie en uitwisseling. Dus gebruiken we een reiki dagboek om tussen de lessen door je reiki ervaringen, je vragen en je casussen op te schrijven en deze in de lessen (met name de deelrondes) uit te wisselen. Omdat reiki voor iedereen anders werkt en aanvoelt, is het zeer leerzaam om ervaringen uit te wisselen 

Deelname
Om deel te nemen aan deze cursus zijn er een aantal voorwaarden. Je dient al een paar jaar met reiki bezig te zijn. Dus je hebt je 1e en je 2e graad behaald. En je gebruikt het in je dagelijkse leven. Bij aanmelding hebben we een verkennend gesprek over je beweegredenen, je achtergrond en je ervaring met reiki. Dit gesprek is vooral belangrijk om te bekijken of je wel echt op zoek bent naar deze mastercursus of dat je misschien liever ook de teachergraad erbij behaald of juist meer bij de therapeutische opleiding thuishoort. Een meester worden in reiki vraagt een goede reflectie, zelfkennis en zuiverheid. 

Wil je meer weten of een gesprek aanvragen over deze cursus? Mail dan naar tineke@niemandiseeneiland.nl