NIEMAND IS EEN EILAND

Niemand is een eiland is een praktijk voor energetische ontwikkeling in Eindhoven, aan de rand van de wijk Woensel-West. Een praktijk waar iedereen welkom is.

Tineke Krekels, energetisch therapeut, heeft Niemand is een eiland in 2011 opgericht en sindsdien groeit en bloeit het op verschillende vlakken: Therapie, workshops en opleidingen worden aangeboden. Tineke maakt hierin vaak de verbinding tussen verschillende vakgebieden (energetische therapie, yogatherapie en paranormale therapie).

Om genezing, heling en ontspanning te bewerkstelligen gebruikt Tineke het energetische systeem als ingang. De handvatten die ze gebruikt: chakratherapie, reikitherapie en yogatherapie. Wil je meer weten over de energetische therapie? Kijk dan hier verder.

Als je op zoek bent naar een Reiki Cursus, kun je hier meer informatie vinden.

Wil je graag meer weten over de 3-jarige Opleiding Energetische Ontwikkeling? Dan klik je hier.

Ook worden er op kleine schaal een aantal losse activiteiten aangeboden onder de naam be your own guru met esoterische lezingen, meditaties, yogalessen, etc.

 

Tineke >>> “Ik ben dus Tineke Krekels, ben 47 jaar. De connectie lichaam/geest heeft me al vanaf jonge leeftijd geïntrigeerd. En ik heb een ruime ervaring (29 jaar alweer) met groepswerk, coaching, energiewerk, spiritualiteit, anatomie, lichaamswerk, ziekteleer, esoterie en verschillende therapievormen. Belangrijke uitgangspunten in zowel mijn lessen als in de consults die ik geef zijn: Vanuit veiligheid kun je groeien en ontwikkelen. Daarnaast gaat het om jouw ervaring, hoe jij verbinding maakt, het eigen maakt. Dit gebeurt in het gevoel en dit is geen rationeel gegeven. Een fysiotherapeut neemt het fysieke lichaam als ingang. Een psycholoog werkt vanuit de mentaal/emotionele laag. En ik begin vanuit het energetisch systeem om naar de fysieke en mentaal/emotionele “toe te gaan” en te verbinden. Daarom kunnen mijn behandelingen goed helpen bij zowel fysieke als mentaal/emotionele klachten. Ons energetisch systeem verbindt deze lagen aan elkaar.”