NIEMAND IS EEN EILAND

Niemand is een eiland is een praktijk voor energetische ontwikkeling in Eindhoven, aan de rand van de wijk Woensel-West.

Tineke Krekels, energetisch therapeut, heeft Niemand is een eiland in 2012 opgericht en sindsdien groeit en bloeit het op verschillende vlakken: Consults, yogalessen, workshops en cursussen worden aangeboden. Tineke maakt hierin vaak de verbinding tussen haar verschillende vakgebieden (energetische therapie en yoga). Maar ook maakt Tineke verbinding met andere therapeuten. In haar praktijk werkt ze samen met energetische therapeuten, met een osteopaat, een cranioscacraal therapeut en verschillende yogadocenten.

Om genezing, heling en ontspanning te bewerkstelligen gebruikt Tineke het energetische systeem als ingang. De handvatten die ze gebruikt: Chakra therapie, Reiki therapie en Yoga therapie. Wil je hierover meer weten? Kijk dan hier verder…

Ook biedt Niemand is een eiland een aantal maandelijkse Yoga XL lessen, waarbij (Yin)yoga gecombineerd wordt met visualisatie, ademhaling, meditatie en Reiki.

En als je op zoek bent naar een Reiki Cursus, kun je hier meer informatie vinden.

Speciale workshops over het energetisch werken met Chakra’s, stiltedagen in de natuur en het therapeutisch werken met Reiki, vind je terug bij workshops & trainingen.

En als laatste: De groepsruimte wordt ook aangeboden voor verhuur.

‘No man is an island entire of itself. Every man is a piece of the continent, a part of the main’ – John Donne