SAMENWERKING

Als energetisch therapeut werk ik samen met een aantal fijne, gedegen therapeuten. Zowel in de vorm van intervisies, wederzijds doorverwijzen, duobehandelingen als gezamenlijke workshops/trainingen. Zo zijn er hele mooie samenwerkingen ontstaan in de verbindingen tussen mijn werk en het vakgebied van collega’s binnen de osteopathie, haptonomie, paranormale therapie, craniosacrale therapie, acupunctuur en wandelcoaching. 

Overige externe intervisies & netwerken
Door mijn achtergond als yinyoga- en meditatiedocent zit ik een een aantal netwerkstructuren rondom yoga in Eindhoven en heb ik hier leuke yogavrienden mogen maken, waar ik naar doorverwijs. Ook heb ik regelmatig intervisie met mijn oud-medecursisten van de opleiding tot energetisch therapeut. Vanuit deze intervisie zijn er doorverwijs-lijntjes ontstaan naar therapievormen als: massage, radionica, familieopstellingen, etherische oliën, paranormale therapie en orthomoleculaire geneeskunde.

Samenwerking binnen Niemand is een eiland
Niemand is een eiland is groter dan ik alleen. Ik werk in de jaaropleidingen (TEO) en de reikicursussen met verschillende assistenten en co-trainers samen: Zowel met mensen die nog in “opleiding” zijn tot reikimaster/teacher als mensen die deze al voltooid hebben. 

Mijn vaste samenwerking bestaat uit:
Diana Smit >> Co-trainer TEO/reiki, energetisch therapeut/psychiatrisch verpleegkundige.
Petra Nijman >> Co-trainer TEO/reiki, energetisch therapeut/intuitief coach