SAMENWERKING

Als energetisch therapeut werk ik samen met een aantal fijne, gedegen therapeuten. Zowel in de vorm van intervisies, wederzijds doorverwijzen, duobehandelingen als gezamenlijke workshops/trainingen. Zo zijn er hele mooie verbindingen ontstaan:
Oefentherapie Mensendieck en craniosacraaltherapie >> Kim van Rens
Osteopathie >> Raisa Geurtsen
Haptotherapie & energetische therapie >> Hanneke van Hout
Motivational Coach >> Irene Herbers van Soul Island Ibiza

Acupunctuur >> Ine Verbiest van Pink Lotus

Overige externe intervisies & netwerken
Door mijn achtergond als yinyoga- en meditatiedocent zit ik een een aantal netwerkstructuren rondom yoga in Eindhoven en heb ik hier leuke yogavrienden mogen maken, waar ik naar doorverwijs. Ook heb ik regelmatig intervisie met mijn oud-medecursisten van de opleiding tot energetisch therapeut. Vanuit deze intervisie zijn er doorverwijs-lijntjes ontstaan naar therapievormen als: massage, radionica, familieopstellingen, etherische oliën, paranormale therapie en orthomoleculaire geneeskunde.

Samenwerking binnen Niemand is een eiland
Niemand is een eiland is groter dan ik alleen. Ik werk in de jaartrainingen (TEO) en de reikicursussen met verschillende assistenten samen: Zowel met mensen die nog in “opleiding” zijn tot reikimaster/teacher als mensen die deze al voltooid hebben. En de reikioefenavonden en de meditatielessen worden georganiseerd vanuit een klein team van mensen die al een paar jaar meelopen.

De vaste samenwerking bestaat momenteel uit:
Diana Smit >> meditatielessen, oefenavonden en assistent TEO/reiki.
Henk Krekels >> assistent TEO/reiki.
Eefje Vangangelt >> meditatielessen en assistent TEO/reiki.
Patricia Westerhof >> meditatielessen en assistent TEO.