TESTIMONIALS OVER DE CONSULTS

***
Energetische therapie door Tineke ervaar ik als een reis waardoor ik steeds dichter bij mijn ware ‘ik’ kom. Ik kwam bij Tineke in een overprikkelde status, waarbij ik even de draad kwijt was hoe verder te gaan. Tineke liet me weer in contact komen met mijn basis, met mijn lichaam en gaf me uitleg en handvaten hoe dit in te bouwen in mijn dagelijks leven. Tineke laat me daarbij stapje voor stapje voelen waar blokkades zitten en nodigt me uit om ernaar te kijken zodat ik oude patronen en emoties langzaam los kan laten. Tijdens de consulten bespreekt ze, maar vaker voelt ze precies wat er op dat moment nodig is. Soms geeft dit opluchting en verlichting andere keren is het confronterend. Soms weet ik zelf niet eens wat het precies is of is het lastig om onder woorden te brengen, ze geeft me daarin alle ruimte en heeft geen verwachtingen. Door de energie te voelen stromen komen we toch iedere keer weer een stapje verder, erg verhelderend. Ze doet dit iedere keer weer op een betrokken, zachte, respectvolle manier waardoor ik me heel veilig en ongedwongen voel.
***
Wanneer ik bij Tineke de praktijkruimte binnenkom, ervaar ik rust en kalmte. Ik voel me welkom. Kaarsjes aan, een kopje thee erbij, het is zo fijn. De consulten verlopen dan ook in een ontspannend en open sfeer. Tijdens de behandelingen voel ik me kwetsbaar, maar doordat Tineke zo’n fijn, lief en deskundig persoon is voel ik me vertrouwd bij haar. Door de behandelingen leer ik om op mijn eigen kracht te vertrouwen en mijn innerlijke onrust en woede te verminderen. Door de behandelwijze die Tineke hanteert voel ik me zo veel gelukkiger, daadkrachtiger en sterker. Ik ben heel blij dit op mijn pad is gekomen, ik kan het dan ook aan iedereen aanraden.
***
Ik kijk altijd uit naar mijn bezoekjes aan Tineke. Om te beginnen het gesprek waarmee we altijd starten. De rust  en warmte die Tineke uitstraalt, de vragen die zij stelt en het feit dat alles gezegd kan worden, zorgen ervoor dat je de ruimte krijgt om alles eens van een andere kanten te bekijken. Het gesprek draait om jou. Het is dan ook aan jou wat je wel of niet mee wilt nemen uit zowel het gesprek als de behandeling. Door de behandeling leer ik steeds meer te vertrouwen op mijn onderbuik gevoel. Wanneer je veel denkt en twijfelt kan het fijn werken dat je af en toe terug gegooid wordt op de signalen die je lichaam af geeft bij zo’n behandeling. Het helpt mij om sommige twijfels, gedachten en vage onderbuikgevoelens beter te plaatsen of bevestigen.
***
Al ruim 3 jaar behandelt Tineke mij iedere 3 maanden. De eerste periode zat ik helemaal niet lekker in mijn vel en hebben de behandelingen van Tineke me enorm geholpen om weer bij mezelf te komen, om mijn verdriet te accepteren en om er mee om te gaan. Maar ook nu nog, nu het leven me weer toe lacht ga ik met regelmaat naar haar toe. Ze houdt me op het goede pad, leert me om situaties te accepteren hoe ze zijn en bovenal om bij mezelf te blijven. Haar manier van behandelen is ontzettend fijn en warm, persoonlijk en bovenal nuchter en praktisch. Ook al voel of snap ik niet altijd precies wat ze doet, ik weet dat ik er baat bij heb, en ik kan en mag alle vragen stellen die ik heb. Ook het praten voor de behandeling is erg prettig, ik kan alles tegen haar zeggen. Zonder Tineke was ik nu niet geweest waar ik nu ben, en ik kan het iedereen aanraden. Het voelt voor mij nog altijd als een cadeautje voor mezelf als ik naar haar toe ga.