HET CONSULT

Een eerste consult bij Tineke van Niemand is een eiland bestaat uit een intake met een korte energetische behandeling (totaal 60 min).

In een gesprek wordt er uitgebreid gekeken naar de voorgeschiedenis, de klachten en de hulpvraag. Hierbij zal Tineke ook uitleggen hoe ons energetische systeem werkt (chakra’s, meridianen, auralagen en correspondentie met organen, spieren en fascia) en waar er blokkades kunnen zijn en hoe deze kunnen worden getransformeerd.

De energetische behandeling is op de behandelbank. Tineke werkt met de “basis van de aanraking” die je ook terug vind in de haptonomie en/of craniosacraaltherapie. Aanraken geeft bewustwording van je lichaam, van je grenzen, van je emotionele staat van zijn. Daarna raakt ze bepaalde energiepunten aan om blokkades e.d. te signaleren, negatieve emoties te onderzoeken en eventueel te transformeren, te helen en ruimte te maken. Bij sommige behandelingen is het fijn dat er op de blote huid (benen, buik of rug) aangeraakt kan worden, dus dan wordt er gevraagd om in onderkleding plaats te nemen op de behandelbank. Je krijgt dan een paar warme handdoeken en/of dekens over je heen.

Na de behandeling kun je even bijkomen en wordt het consult afgerond. Ook wordt er gekeken wanneer je (of je) een vervolg afspraak nodig hebt. Bij veranderingsprocessen zoals traumaverwerking, burnout, angsten, depressie en zware fysieke onbalans zijn meerdere afspraken nodig. Bij opladen, resetten en lichte fysieke blessures volstaat meestal een afspraak of twee/drie. Lees hier meer over bij de veelgestelde vragen.

Voor de tarieven klik hier verder. En als je enkele testimonials wilt lezen, dan klik hier verder.