GELEIDE MEDITATIES & PODCAST

Na 5 jaar wekelijkse geleide meditaties te hebben gegeven in de yogalessen, is Tineke eind 2016 gestopt met deze te geven. In 2017 is ze ook gestopt met de wekelijkse yogalessen. Dit gaf haar het duwtje om deze meditaties (eindelijk) op te nemen in een geluidsstudio. Klanten vroegen namelijk al jaren naar een cd/usb met een yoganidra. Zodat ze deze ook thuis kunnen beluisteren. Tineke haar stem is zeer diep en rustig, waardoor het makkelijk is voor de luisteraar om te ontspannen en tot rust te komen.

Het gaat om 3 geleide meditaties: tweemaal yoganidra en een chakrameditatie. Ze staan op Soundcloud. Hier vind je de link: https://soundcloud.com/user-154724055-352930404

1. Yoga Nidra – veld vol bloemen (21 min)
2. Yoga Nidra – snelle beelden (25 min)
3. Chakra Meditatie – rainbow (15 min)

Een yoganidra is een traditionele yogische slaapmeditatie: Een systematische manier om te ontspannen, verwerken, los te laten en te resetten. Door te luisteren wordt je in de toestand gebracht tussen waken en slapen in. Daar waar de “echte” verwerking en ontprikkeling plaats vind. Een half uur yoganidra staat gelijk aan 4 uur slaap.

De chakrameditatie is een meditatie waarbij alle chakra’s worden behandeld, je jezelf goed kun gronden en je tegelijkertijd kun openen en verbinden met het universum om je heen. Opgeladen en ontspannen kom je na 15 min uit deze meditatie.

DE PODCAST
Wil je meer weten over hoe we bij Niemand is een eiland werken met energie, met reiki en hoe we over spiritualiteit denken? Hoe aarding, gronding en inspiratie van hogere bronnen kunnen samenkomen? In 2019 is Tineke Krekels geintervieuwd door ‘Heksen dragen Sneakers’ (een welbeluisterd spiritueel podcast kanaal). En hier kan je de podcast luisteren: https://heksendragensneakers.be/ep-38-reiki-met-tineke-krekels/