GELEIDE MEDITATIES

Na 5 jaar wekelijkse geleide meditaties te hebben gegeven in de yogalessen, is Tineke eind 2016 gestopt met deze te geven. In 2017 is ze ook gestopt met de wekelijkse yogalessen. Dit gaf haar het duwtje om deze meditaties (eindelijk) op te nemen in een geluidsstudio. Klanten vroegen namelijk al jaren naar een cd/usb met een yoganidra. Zodat ze deze ook thuis kunnen beluisteren. Tineke haar stem is zeer diep en rustig, waardoor het makkelijk is voor de luisteraar om te ontspannen en tot rust te komen. 

In samenwerking met Jelle Goossens van de Mastering Factory, een geluidsstudio in Eindhoven, heeft ze een paar dagen in de studio gezeten om 3 geleide meditaties op te nemen. Daarna is Jelle aan de slag gegaan om elk hikje, slikje, gefrummel met papier etc eruit te halen, de audio verder op te schonen en een geweldig diep stem- opnamegeluid te creeren: Gemixt en gemasterd!

Het gaat om 3 geleide meditaties: tweemaal yoganidra en een chakrameditatie. Ze staan op een usb-stick en deze kost € 15,00.

1. Yoga Nidra – veld vol bloemen (21 min)
2. Yoga Nidra – snelle beelden (25 min)
3. Chakra Meditatie – rainbow (15 min)

Een yoganidra is een traditionele yogische slaapmeditatie: Een systematische manier om te ontspannen, verwerken, los te laten en te resetten. Door te luisteren wordt je in de toestand gebracht tussen waken en slapen in. Daar waar de “echte” verwerking en ontprikkeling plaats vind. Een half uur yoganidra staat gelijk aan 4 uur slaap.

De chakrameditatie op deze usb-stick is er eentje waarbij alle chakra’s worden behandeld, je jezelf goed kun gronden en je tegelijkertijd kun openen en verbinden met het universum om je heen. Opgeladen en ontspannen kom je na 15 min uit deze meditatie.

Als je graag een usb-stick wilt kopen, dan mag je mailen naar tineke@niemandiseeneiland.nl met je adresggevens. Dan wordt ie (na betaling) naar je opgestuurd. Wil je graag een voorbeeldfragment? Daar kan voor gezorgd worden. Laat dit ook per mail weten.