BE YOUR OWN GURU

Met een wens om meer laagdrempelige, losse activiteiten te organiseren, kwam de de naam ‘be your own guru’ weer voorbij. Een alleszeggende uitspraak! Voor mij is deze uitspraak leidend binnen de therapie die ik geef, de cursussen en opleidingen die ik geef. Het gaat om de essentie binnen onszelf, het diepste gevoel van kloppendheid, van intuitie, van leiding. Hierin zit het vertrouwen, de veiligheid, de liefde, het pad, jouw persoonlijke inwijdingsweg.

Dus met het programma van ‘be your own guru’ ga ik (en anderen met mij) de ruimte, de kennis, de inspiratie proberen te faciliteren om jouw eigen guru in jezelf te ontdekken, te laten groeien, te laten zijn en je te laten leiden door your own guru.

In eerste instantie beginnen we met een zomerprogramma in de maanden juli & aug 2023. En we gaan kijken wat we kunnen doorzetten in het najaar.

En het programma voor de 9 weken in juli en augustus ziet er zo uit:

* Elke maandagavond geeft Tineke een energetische meditatie (19:00-20:00u).

* Elke vrijdagochtend geeft Jip van de Burgt een therapeutische Yin Yoga (10:00-11:15u).

* Tineke geeft 3 lezingen: 4 juli: Dharma, Karma & Bestaansrecht. De verdieping van ons eerste chakra. 23 juli: Seksualiteit in verbinding. Mogen voelen wat je voelt in verbondenheid met je hogere hart. 18 augustus: Het eenheidsbewustzijn in ons en buiten ons. Verdieping van ons vierde chakra en het christusbewustzijn.

* Carla Ham geeft 24 augustus een workshop Gayatri Mantra.

* En tijdens de zomer heb ik (Tineke) meer tijd, ik hoef geen lessen hoef te geven voor de jaaropleidingen. Dus dan is er ook mogelijkheid tot een paar versnelde therapie-trajecten. Vier consults verspreid over de zomer (voor maar €250,-) zodat je jouw proces even wat dieper in kan gaan.

Kijk verder in de AGENDA of de aparte omschrijvingen voor meer informatie over dit zomerprogramma!
Heb je vragen? Mail dan naar tineke@niemandiseeneiland.nl