BE YOUR OWN GURU

Met een wens om meer laagdrempelige, losse activiteiten te organiseren, kwam de de naam ‘be your own guru’ weer voorbij. Een alleszeggende uitspraak! Voor mij is deze uitspraak leidend binnen de therapie die ik geef, de cursussen en opleidingen die ik geef. Het gaat om de essentie binnen onszelf, het diepste gevoel van kloppendheid, van intuitie, van leiding. Hierin zit het vertrouwen, de veiligheid, de liefde, het pad, jouw persoonlijke inwijdingsweg.

Dus met het programma van ‘be your own guru’ ga ik (en anderen met mij) de ruimte, de kennis, de inspiratie proberen te faciliteren om jouw eigen guru in jezelf te ontdekken, te laten groeien, te laten zijn en je te laten leiden door your own guru.

Meer info kun je vinden op deze website: www.beyourownguru.nl

Heb je vragen of wensen voor dit programma? Of heb je een idee dat je wilt uitvoeren? Mail dan naar tineke@niemandiseeneiland.nl