YOGA XL BIJ NIEMAND IS EEN EILAND

Yoga is een eeuwenoude levensvisie; een fysieke, mentale en spirituele training. Het woord yoga komt uit het Sanskriet en betekent verbinden. Door ademhaling, het uitvoeren van houdingen en meditatie breng je lichaam, geest en ziel in verbinding. Hierdoor verdiep je het contact met jezelf.

Yoga geeft rust, balans, flexibiliteit, kracht en ontspanning. Door actieve beoefening kun je de kwaliteit van je leven sterk verbeteren. Fysiek voel je je fitter, je zuivert je energetisch lichaam en je oefent een meditatieve geest.

Yoga XL lessen bij Niemand is een eiland betekent: In alle rust en op jouw tempo, op jouw manier ontdekken hoe jij je verhoudt ten opzichte van jezelf. We gaan niet alleen het lichaam en de sensaties onderzoeken, maar ook de (wervelende) geest.

Niemand is een eiland is gespecialiseerd in Yin Yoga en Restorative Yoga. Dit zijn zachte yogavormen en geschikt voor iedereen. De houdingen worden lang aangehouden en het bindweefsel opent zich. Er wordt meer ruimte gecreëerd en meer lenigheid. De energiebanen worden gestimuleerd en stress die vast zit in het lichaam kan losgelaten worden. Yin Yoga is daarbij ook geschikt voor mensen met blessures of bepaalde beperkingen. De therapeutische achtergrond van Tineke Krekels maakt dat iedereen mee kan doen en dat de veiligheid (fysiek als emotioneel) wordt gewaarborgd.

De Yoga XL lessen  van Niemand is een eiland zijn 1 of 2 keer per maand. Ze duren twee uur en worden gecombineerd met meditatie, visualisatie, ademhaling en reiki. Er is veel aandacht voor je.  Ook wordt er geen gebruik gemaakt van muziek, waardoor de stilte makkelijker bij je binnen kan komen. Je kunt gaan ontprikkelen en je rust hervinden: Ideaal voor hooggevoelige mensen. Hier vind je de data en de uitleg van de verschillende thema’s van de Yoga XL lessen. 

Als je meer vragen hebt over de yogalessen, neem dan contact op. Of kijk bij veelgestelde vragen of lees de testimonails.

‘You are always your own best guru. Your own best teacher. The answers are always inside you.’ – Sai Baba